Hvordan velge riktig Terskelramper for bedre tilgjengelighet – Ramper.no
RAmper.no For bedre tilgjengelighet
Handlevogn 0

Hvordan velge riktig Terskelramper for bedre tilgjengelighet

Terskelramper er en essensiell løsning når det kommer til å skape hindringsfri tilgang til alle områder. De en enkel og kostnadseffektiv metode for å eliminere trinn- og terskelforbindelser som ellers kan være vanskelig å navigere på for folk i rullestol, eller de som har problemer med å bevege seg. Dagene går, og med det øker også valgene av terskelramper i markedet. Med så mange tilgjengelige løsninger kan det være utfordrende å vite hvilken å velge. I denne artikkelen vil vi fokusere på de forskjellige variantene av terskelramper, særlig PRIMA Maxi terskelramper, PRIMA Terskelramper og Quickrampe Terskeleliminator-serien.

Hva er PRIMA Maxi terskelrampe?

PRIMA Maxi er et unikt tilbud på terskelrampe markedet. De er ekstra store og slitesterke gummiramper, tilgjengelige i ulike størrelser og vektalternativer. Særdeles passende for tyngre lastebehov som krever en påkjøringsgrad på 1:10, oppnår PRIMA Maxi optimal tilgjengelighet uten å kompromisse med sikkerhet og bruk.

Hva er PRIMA terskelramper?

PRIMA Terskelramper på den annen side er mer fleksible. Disse terskelrampene blir laget av 100% resirkulerbare materialer, og er tilgjengelige i flere størrelser. Takket være deres lydløse og sklisikre design, samt lettvint monteringsprosess uten faste festemidler, gir PRIMA terskelramper en høy grad av tilgjengelighet både innendørs og utendørs.

Hva er Quickrampe terskeleliminator-serien?

Quickrampe Terskeleliminator-serien skiller seg ut med sin meget brukervennlige design. Denne serien tilbyr en rekke terskeleliminatorer som er lette å montere uten verktøy. Laget av 100% resirkulerbare materialer, er Quickrampene et bærekraftig valg for økt tilgjengelighet og sikkerhet.

Forskjellen mellom Quick og PRIMA terskelramper

Når det kommer til å sammenligne Quick og PRIMA terskelramper, er det viktig å se på det brede utvalget av funksjoner begge merkevarene gir. PRIMA Maxi tilbyr ekstra store ramper designet for tyngre belastninger, noe som er ideelt for industrielle og kommersielle områder. PRIMA Terskelramper gir stor fleksibilitet, og passer til både smale og brede døråpninger, noe som kan være ideelt for hjemmet eller små bedrifter.

På den andre siden gir Quickrampe Terskeleliminator-serien muligheten for rask montering uten behov for verktøy, som er en stor fordel hvis du ofte trenger å endre plassering eller størrelse på rampene, som for eksempel i arrangementer og utstillinger.

Hvordan blir tilgjengeligheten påvirket?

Alle disse rampene gir i utgangspunktet økt tilgjengelighet. De forskjellige variantene og funksjonene de tilbyr sikrer at du får en løsning som passer best for ditt spesifikke behov. De kan lett tilpasses til forskjellige miljøer, enten det er hjemme, på kontoret eller i offentlige rom.

Å velge riktig terskelrampe handler om å vurdere dine spesifikke krav og matche dem med funksjonene som hver type har å tilby. Hvorvidt du går for Quickrampe Terskeleliminator-serien, PRIMA Maxi eller PRIMA Terskelramper, vil hjelpe deg på veien til å skape en mer tilgjengelig plass for alle.


Nyere innlegg