Om oss – Ramper.no
Ramper.no For bedre tilgjengelighet for proffe og private kunder
Handlevogn 0

Om oss

Tilgjengelighet blir stadig viktigere i dagens samfunn, enten det dreier seg om tilgjengelighet for mennesker, eller for varer, maskiner og utstyr. 

Her hos Ramper.no forsøker vi å tilby noen av de vanligste og mest etterspurte rampeløsningene både til proffene og til folk flest. Vi har som mål å kunne tilby et rikt utvalg av produkter innen flere kategorier og prisklasser, hvor fellesnevneren for dem alle, er at de er av høy kvalitet, og beregnet på å gjøre folks hverdag bedre.

Ramper.no er en del av Keep Up AS. Dette betyr at vi kan tilby et meget bredt utvalg av produkter fra flere anerkjente leverandører, samtidig som vi innehar ekspertisen og erfaringen som er nødvendig for å kunne levere helhetlige løsninger også til de av våre kunder som måtte ønske gode råd eller veiledning i forbindelse med sine anskaffelser.

Fyll ut kontaktskjemaet under fanen "Kontakt" ovenfor, dersom du har spørsmål, eller dersom du skulle ønske at vi kontakter deg. Husk at vi ikke kan svare uten at du oppgir e-mailadresse.

 

Ramper.no slår et slag for miljøet


Keep UP AS skal bidra til en langsiktig bærekraftig utvikling ved å redusere miljøpåvirkningen, forebygge forurensing og hele tiden forbedre virksomheten.

Utdrag fra vår miljøpolicy

Keep Up AS er:

 

Her er miljørapport for 2023

Keep Up As er medlem av :