Praktisk informasjon om Ramper.no
Ramper.no For bedre tilgjengelighet for proffe og private kunder
Handlevogn 0

Praktisk informasjon om Ramper.no

Priser og betaling

Alle priser i hos ramper.no er eksklusive frakt og moms. Emballasje inngår. Gjelder det større forespørsler eller komplette innredninger? Be om tilbud! Er du ny kunde hos oss, foretar vi alltid en kredittvurdering dersom du ønsker å betale mot faktura. Betalings¬betingelser er 10 dager netto ved godkjent kreditt. Morarente iflg. gjeldende satser. Hvis du ønsker kan du selvfølgelig betale med kort.

Kortbetaling

Vi aksepterer betaling med Visa, Mastercard og flere andre kreditt- og betalingskort. Ramper.no mottar eller lagrer ingen informasjon om kortet. Beløpet reserveres direkte på kontokortet ditt når du har godkjent betalingen din og trekkes neste arbeidsdag. Dette gjelder også ved kjøp av et produkt som har et senere leveringstidspunkt eller som er midlertidig utsolgt.

Garanti

Minst 3 års garanti mot funksjons- og produksjonsfeil gjelder for samtlige produkter. Produkter som brukes opp dekkes ikke av dette da bruk og slitasje ikke gir grunnlag for garanti. Under garantitiden skaffer vi reservedeler, reparasjon eller bytter ut varen. ramper.no erstatter ikke arbeidskostnader i forbindelse med bytte av reservedeler. Garantien gjelder mot framleggelse av faktura eller kvittering.

Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV)

Vi tilstreber å ha produkter som har høy kvalitet og lang levetid. Våre produkter kan derfor nesten utelukkende rengjøres med pH nøytralt vaskemiddel. Produkter hvor det er fare for riper, må det vaskes med en myk klut uten skure egenskaper som kan ripe opp produktet. Dersom det er nødvendig med smøring av produktet bør dette gjøres ved intervall på 3-6 månder avhengig av hvor hard bruk som produktet utsettes for. Ved behov for service på produkter, ta kontakt med ramper.no for veileding og instruksjoner.

Leveringsbetingelser

Fritt ramper.no lager, Incoterms 2010 gjelder.

Reservasjoner

Unntaksvis, for eksempel ved produktendringer og store valuta endringer, kan vi se oss nødt til å foreta visse prisendringer. Prisen som står på ordrebekreftelsen, er den prisen som gjelder. Med forbehold om prisendringer. Produkter eies av ramper.no(Keep Up AS) inntil de er betalt. Fargeavvik kan forekomme av trykktekniske årsaker. ramper.no forbeholder seg retten til produkt- og konstruksjonsendringer. ramper.no reserverer seg mot hendelser som ligger utenfor vårt firmas kontroll (krig, jordskjelv, oversvømmelser og så videre), såkalt force majeure. ramper.no reserverer seg mot at et produkt kan være utsolgt eller utgå fra vårt sortiment. Vi kan i disse tilfellene oftest tilby et erstatningsprodukt. ramper.no reserverer seg mot eventuelle trykkfeil.