Antisklimatter - Velg riktig matte til ditt behov – Ramper.no
Ramper.no For bedre tilgjengelighet for proffe og private kunder
Handlevogn 0

Antisklimatter - Velg riktig matte til ditt behov

Antisklimatter er essensielle for å sikre trygghet og komfort på arbeidsplasser, hjemme og i offentlige miljøer. De bidrar til å forhindre ulykker i områder som er utsatt for vann, is eller oljer, samtidig som de sørger for god drenering og støtdemping. Med et bredt utvalg antisklimatter tilgjengelig, kan det være en utfordring å velge rett matte for ditt behov. 

Valg av riktig antisklimatte for ulike miljøer

Innendørs og utendørs allsidighet

UNICO Antisklimatte (rull) UNICO Antisklimatte (rull) sand farge

Ved behov for antisklimatte egnet for bruk innendørs og utendørs, er det viktig å velge en som tåler ulike værforhold og er enkel å rengjøre. Her kommer UNICO Antisklimatte til sin rett. Matten tilbyr fremragende drenering, da den er designet for områder utsatt for vann og is. Med en bredde på 120 cm og lengder opp til 10 meter, gir UNICO Antisklimatte allsidighet og dekning for store områder. Antisklimatten er lett tilpasselig og egner seg for bruk foran inngangspartier, på terrasser og i trapper.

Industri og næringsmiddelindustri

Antisklimatter næringsmiddelindustri
Sanitop™ Antisklimatte

For miljøer innen industri- og næringsmiddelindustri, hvor god støtdemping og avrenning er viktig, finnes Sanitop™ Antisklimatte som en ideell løsning. Matten er laget av 100% naturlig gummi og er beregnet for middels tøff bruk i fuktige miljøer, som næringsmiddelindustrien og serveringsbransjen. Sanitop™ Antisklimatte er slitesterk, silikonfri og derfor perfekt også for billakkeringsverksteder. Matten har en tykkelse på 12,7 mm, bredde på 91 cm og er tilgjengelig i flere lengder. I tillegg kan matten rulles sammen for enkel rengjøring og lagring.

Fuktige miljøer og enkel vedlikehold

Multimat tilpasses ulike installasjoner
Multimat Antisklimatte

I fuktige miljøer hvor det er behov for en matte som tåler vann og oljer, kan Multimat Antisklimatte være det beste valget. Denne slitesterke, vendbare matten har utmerket drenering og er motstandsdyktig mot ulike væsker. Med bredder på 60 cm, 91 cm og 122 cm, og lengder opp til 975 cm, kan Multimat tilpasses ulike installasjoner. Matten har en tykkelse på omtrent 9 mm og tåler høytrykksspyling, noe som gjør den enkel å holde ren. Vær oppmerksom på at dette er et tungt produkt, så det kan kreve ekstra innsats ved installasjon og vedlikehold.

Antibakterielle løsninger

Gripwalker Lite vinylmatte  for fuktige miljøer og steder med strenge hygienekrav.
Gripwalker Lite vinylmatte

Gripwalker Lite vinylmatte er optimal for områder med høy risiko for å skli og behov for antibakterielle egenskaper, slik som på bad og i dusj. Laget av slitesterkt PVC vinyl, gir matten en R10 antisklieffekt med sitt bølgende overflatemønster som sikrer god drenering. Den er fleksibel, UV-bestandig og enkel å vedlikeholde, da den kan rulles opp for rengjøring av underliggende områder. Gripwalker Lite vinylmatte er derfor perfekt for fuktige miljøer og steder med strenge hygienekrav.

 

Valget av riktig antisklimatte avhenger av miljøet matten skal brukes i, samt spesifikke behov som drenering, holdbarhet og støtdemping. Ved å vurdere de ulike faktorene, kan du velge antisklimatten som passer best til dine spesifikke behov, og samtidig sikre et trygt og komfortabelt miljø. Besøk her for mer informasjon.


Eldre innlegg