Guide til kjøp av kjøretøyramper – Ramper.no
RAmper.no For bedre tilgjengelighet
Handlevogn 0

Guide til kjøp av kjøretøyramper

Kjøretøyramper er essensielle for å lette inn- og utlasting av varer, spesielt innen transport- og logistikknæringen. Med mange tilgjengelige modeller, kan det være utfordrende å velge den rette rampen for dine spesifikke behov. Denne guiden fokuserer på kjøretøyramper som et verktøy for å effektivisere arbeidsprosesser, samt forbedre sikkerheten under lossing og lasting. Spesielt skal vi se nærmere på den todelte modellen fra FEAL kjøretøyramper.

Hva er kjøretøyramper?

Kjøretøyramper er skråplan som brukes for å kjøre kjøretøy, utstyr eller andre tunge gjenstander inn og ut av et transportmiddel. De er designet for å tåle tunge belastninger, og er ofte laget av materialer som aluminium eller stål for å sikre holdbarhet og sikkerhet. Mange moderne ramper kommer med sklisikre overflater og er testet for å oppfylle strenge reguleringer.

Hvorfor er kjøretøyramper viktige?

Kjøretøyramper reduserer risikoen for skader på både gods og personell. Samtidig er det enklere å håndtere tunge og store . For bedrifter i logistikkbransjen kan dette bety betydelige tidsbesparelser og forbedret arbeidsflyt.

Hva gjør FEAL's 2-delte kjøretøyramper til et godt valg?

Brukervennlighet

FEALs 2-delte kjøretøyramper er designet med brukervennlighet i fokus. De er todelte og kan enkelt monteres bak på kjøretøyet. Dette gjør at de opptar minimalt med plass når de ikke er i bruk, samtidig som de enkelt kan brettes ut når det er nødvendig. Med sine hjul kan rampene også flyttes og justeres uten anstrengelse.

Sklisikker overflate

Sikkerhet under lasting og lossing er avgjørende. Rampene fra FEAL har sklisikre overflater som gir godt grep og stabilitet for både personell og utstyr. Dette reduserer risikoen for ulykker og skader betydelig, noe som er spesielt viktig når man håndterer tunge gjenstander i vekslende værforhold.

Krasjtestet for sikkerhet

FEALs kjøretøyramper er krasjtestet etter UN/ECE-reguleringen, som betyr at de oppfyller høye standarder for sikkerhet og holdbarhet. Dette gir ekstra trygghet for brukerne, ettersom de kan være sikre på at rampene vil fungere som forventet under krevende forhold.

Enkel montering

Med en tilhørende adapterplate, kan rampene monteres raskt i de fleste varebiler. Dette gjør det enkelt å integrere FEALs kjøretøyramper, uten behov for spesialverktøy eller komplekse installasjonsprosesser.

Fleksibel lengde og bredde

FEAL tilbyr ramper i lengder fra 160 cm til 280 cm og valgfri bredde på 82 cm og 90 cm. Fleksibiliteten gjør at rampene kan tilpasses ulike typer kjøretøy og transportbehov. Enten det er en kompakt varebil eller et større transportmiddel, finnes det en rampe størrelse fra FEAL som passer.


Ved å velge en FEAL kjøretøyrampe, kan du effektivisere driften, forbedre sikkerheten og sikre pålitelig lasting og lossing.


Eldre innlegg Nyere innlegg